reklam468x60

Welcome to the Punch (2013)

Yazar: Unknown Tarih: 08:54 Kategori: Yorum: Yorum Yap



Welcome to the Punch Banner

FacebookTwitter

Eski suçlu Jacob Sternwood (Mark Strong) İzlanda'da gizlendiği yerden Londra'ya geri dönmek zorunda kalır. Bu Dedektif Max Lewinsky'nin (James McAvoy) Jacob Sternwood ile geçmişte yaşadıklarının hesabını sormak için muhteşem bir fırsattır. Fakat ikili arasındaki yüzleşme devam ederken kendilerini bir komplonun içinde bulurlar ve kendi hesaplarını bırakıp bu komployu çözmeye uğraşırlar.


Dışarıdan çok basit görünen bir olayın içerideki karmaşıklığını gözler önüne seren sürükleyici bir film. Film sıradan bir aksiyon gibi görünse de izlerken öyle olmadığını anlayacaksınız. Zaten filmde mutlaka tanıdık bir ya da birden fazla oyuncuya rastlayacaksınız. Wanted filminden James McAvoy, The Bank Job filminde işkence edilerek öldürülme sahnesinden sonra aklımdan çıkmayan Daniel Mays ve tabi ki en olmazsa olmazı The Walking Dead dizisinden David Morressey.

Filmin konusu sıradan bir hollywood filmi senaryosu gibi ama izlerken bunu göz ardı edebiliyorsunuz. Oyuncuların performansı olsun mekanların göz alıcılığı olsun ara ara çatışma sahneleri filmi tekdüzelikten kurtarıyor ve size senaryonun önemini unutturabiliyor. Tadımlık bir aksiyon filmi. Puanım 7/10.


Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Bu Yazıya Yapılan Yorumlar