reklam468x60

Adrenalinin Adını Koyan Adam Devin 'Super Tramp' Graham

Yazar: Unknown Tarih: 08:54 Kategori: Yorum: Yorum Yap



Devin SuperTramp Graham

Şimdi size açılayacağım adam twitter profilinde kendisini youtube videoları çeken biri olarak tanımlamış. Youtube kanalında ise 'Dünyayı benim gözlerimden görün!' şeklinde bir açıklama girmiş.

Aslında bu adamı sizler de tanıyor olabilirsiniz. Sadece tanıdığınızı bilmiyorsunuz. Sosyal medyada en çok paylaşılan adrenalin videolarını genellikle bu adam çekiyor. Devin SuperTramp'ın videolarını izlerken kendinizi devasa yükseklikteki bir kanyondan boşluğa bırakırken, Hawaiide falezden atlayış yaparken ya da Dünyanın en büyük kar topu savaşının ortasında bulabilirsiniz. Bu yüzden videolarını izlemeden önce tam ekran ve mümkünse yüksek çözünürlükte izlemeyi ihmal etmeyin.

Peki asıl adı Devin Graham olan bu arkadaşın youtube adı Devin SuperTramp nereden geliyor? Kendisine sıkça sorulduğu için bu soruya kendi blogunda gönderdiği bir gönderi ile cevap vermiş.

Adı sevdiği kitaplardan biri olan "Into The Wild" kitabından geliyor. Bu kitabın 2007 yılında filmi çekilmişti. Hatırlarsanız bu filme unutamadığım filmler listemde yer vermiştim. Film, Christopher McCandless'ın üniversiteyi bitirtikten sonra kariyer kaygısı taşımadan özgürce hayallerini gerçekleştirebilmek için yola koyulmasını ve bu yolda başına gelen olayları anlatıyor. Filmin sonu mutlu sonla bitmese bile Devin 'SuperTramp' Graham için önemli olan Christopher McCandless'ın her şeyi geride bırakıp özgürce yola koyulması ve bu hayatta karşısına çıkan kişilere kendisini Alexander Supertramp olarak tanıtmasıdır.

İşte Devin 'SuperTramp' Graham'ın adındaki 'Supertramp' ifadesi buradan geliyor.

Unutmamamız gereken şeyin herkesin hayallerini gerçekleştirmek istemesi ve rüya gibi bir yaşam sürmek olduğunu belirtiyor.

Bu videoları çekerken birçok yer gezdiğini, birçok insanla tanıştığını ve her insanda hayallerini gerçekleştirmek için bir potansiyelin mevcut olduğunu söylüyor.

Youtube kanalında verdiği bağlantılar ve paylaştığı videolar sayesinde hayallerimizi gerçekleştirmek için ilham alabileceğimizi ve dünyayı keşfetmeye hazır olduğumuzu hissetmemizi sağlayacağını açıklamış ve eklemiş: Belki de kimsenin görmediği bir şekilde dünyayı değiştirebilirsiniz.

"Hayatta bir şey istiyorsanız gidin ve onu alın." - Devin 'SuperTramp' Graham

Sizlere Devin SuperTramp'ın beğendiğim videolarından derlediğim listeyi sunmak istiyorum.


Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder