reklam468x60

Whatsapp Nedir ?

Yazar: Unknown Tarih: 10:43 Kategori: Yorum: Yorum Yap



Whatsapp aynı mobil uygulamayı kullanan akılı telefonlar arasında mesajlaşma , ses ,resim veya dosya göndermeye yarayan nerdeyse her akıllı telefona uyumlu pratik ve kullanışlı bir uygulamadır.  Servis sağlayıcıları birbirinden cazip bir çok sms paketi çıkararak rekabet etmekteler. Fakat bu uygulama tüm bu servis sağlayıcılarının işini zorlaştırmış gibi duruyor. Öyle ki kullanıma açıldığı günden bu yana dünyada milyonlarda kişi tarafından indirildi. Whatsapp Blackberry,İphone, Nokia gibi tüm akıllı telefonlara uyumlu halde tasarlanmış.  Whatsapp kapalı olsa bile size gelen mesajları saklar ve programı tekrar açtığınızda bunları size iletir. Bu yüzden çevrim içi mesajlaşmadan bir adım öteye giderek farklı bir deneyim yaşamış olursunuz. 


Whatsapp ücretsiz mi ?  ?whatsapp ücretli mi ?


Whatsapp'ın tek sorunu her telefon için ücretsiz olmaması.   BlackBerry kullanıcıları whatsapp'ı ücretsiz indirebilirken,  İphone kullanıcıları bir kereliğine 0.99 dolar, Nokia kullanıcıları ise her sene 1.99 dolar ödemek zorundalar. 

Kısa mesaj atmayı seviyorsanız ve bunu daha ucuz bir hale getirmek istiyorsanız whatsapp tam size göre bir program. Whatsapp programı sayesinde servis sağlayıcıların sms paketlerine onlarca tl ödemek zorunda kalmayacak büyük bir yükten kurtulacaksınız.  Whatsapp kurulumu sırasında cep telefonu rehberinizden bu programı kullananları seçer ve uygulamaya yükler. Bu sayede kimler bu uygulamayı kullanıyor kolayca anlayabilir ve mesaj gönderebilirsiniz.   Whatsapp ile ilgili sorunlarınızı yorum olarak yazabilirsiniz. En kısa sürede yardım edeceğimizden şüpheniz olmasın. 


Whatsapp telefon rehberinizi çekerek programı kullananları kolayca size sunar. Bu sayede mesajlaşma hızınızı arttırabilir ve whatsapp özellikleri sayesinde dolu yenilikle tanışabilirsiniz. Whatsapp nasıl kullanılır,  hakkında sizler için bir video hazırladık. Bu sayede daha kolay anlayabilirsiniz. 

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder